PRIMAR

Luni - Miercuri 09:00 - 13:00
Joi - Vineri 13:00 - 15:00

VICEPRIMAR

Luni - Miercuri 13:00 - 15:00
Joi - Vineri 09:00 - 13:00

Inscrie-te in audienta!

Acceseaza adresa de mai jos pentru a te inscrie in audienta la Primar sau Viceprimar

Ma inscriu in audienta

Se dorește montarea de semafoare în comuna Șag

02 Ianuarie 2020, la ora 18:19 / Publicat în Dezvoltare rurală
Se dorește montarea de semafoare în comuna Șag

 Asigurarea unui climat de siguranță în comuna noastră este o prioritate pentru administrația locală, care trage din nou un semnal de alarmă. Primarul Flavius Alin Roșu a făcut o nouă adresă către CNAIR, pentru luarea de măsuri urgente în vederea prevenirii accidentelor rutiere.

„Am revenit cu o adresă către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, pentru a lua urgent toate măsurile tehnice și legale pentru a preîntâmpina alte evenimente rutiere grave. Încă din anul 2016 am început să fac sesizări către CNAIR și IPJ Timiș, pentru montarea de semafoare sau realizarea unui sens giratoriu pe raza comunei. Mai mult, am achiziționat un aparat pistol radar, pe care l-am pus la dispoziție Poliției Rutiere, pentru a spori siguranța cetățenilor din comuna noastră”, a explicat primarul.

În urma sesizărilor făcute, a venit și răspunsul de la CNAIR și IPJ Timiș, iar în cadrul ședinței de Consiliu Local de luna aceasta, primarul Flavius Alin Roșu a înaintat un proiect de hotărâre pentru a completa lista de investiții cu achiziționarea și montarea unui semafor pe Drumul Național 59, la intersecția cu strada a II-a.

TOP